Incalzire Hidraulica Prin Pardoseala
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0744 65 40 67

Sistemele hidraulice de încălzire prin pardoseala sunt o alegere populară pentru construcții noi, locuințe sau clădiri. Sistemul folosește apa pentru încălzire, astfel încât să poată fi legat la orice sursă de căldură, de la un boiler standard sau de la tehnologii durabile noi, cum ar fi energia termică solară și pompele de căldură.
Definit discret sub podea sau în șapă, sistemul nu ocupă spațiu valoros în cameră. Este potrivit pentru majoritatea finisajelor de pardoseală, inclusiv ceramică, lemn masiv, laminat, piatră și vinil.

Cum funcționează încălzirea hidraulică

Sistemele de incalzire hidraulică prin pardoseala funcționează prin circularea unui flux controlat de apă caldă prin conducte în cadrul podelei. Există diferite tipuri de țevi disponibile, una făcută cu PEX-a ( polietilenă legată) și altele realizate cu multi-strat compozit AL-PERT. Spre deosebire de metodele convenționale de încălzire, sistemele hidraulice nu trebuie să utilizeze temperaturi ridicate ale apei. Temperatura apei într-o țeavă de încălzire prin pardoseală este de obicei 35-55°C, încălzind podeaua până 25-29°C, în funcție de tipul de podea, spre deosebire de debitul de aproximativ 80°C și suprafața unui sistem cu radiatoare.
Temperatura este controlată de un termostat sau mai multe, în cazul instalațiilor pe mai multe zone. Zonarea este o metodă mai precisă de control al încălzirii, permițând a fi stabilite temperaturi diferite pentru fiecare cameră în parte.

Produse Incalzire Hidraulica Prin Pardoseala