Thermostats
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0744 65 40 67

Termostate programabile

 

Dacă nu mai știți cum să faceți economie de energie electrică, iata o soluție ce rezolvă problema - achiziîionarea unui termostat programabil oferit de catre Jovis 98 Trading la un raport avantajos calitate-preț. Aflati mai multe despre acest aparat în rândurile de mai jos.

Ce rol are un termostat programabil?
Un termostat programabil este conceput pentru a controla temperatura camerei în care este instalat astfel încât să poată asigura confortul, iar dvs să vă puteți bucura de temperatura dorită în fiecare oră și zi din saptămână. Prinicpalul avantaj al acestor termostate programabile este că se pot programa pentru reglarea temperaturii în functie de un orar ales, evitându-se astfel consumul nedorit.

Termostatele Warmup oferă inovaţia în controlul temperaturii la încălzirea electrică prin pardoseală. Flexibilitatea în programare face termostatele Warmup perfect adaptabile la nevoile dvs.

Avantaje termostatelor programabile
Modelele de termostate programabile pe care societatea noastra le oferă spre vânzare prezintă o serie de avantaje importante ce sunt căutate de orice client.

Dintre acestea amintim:
- Usurința în utilizare
- Accesorii și funcții multiple
- Facilitate de citire a datelor de pe ecran
- Design elegant pentru o integrare usoară în orice tip de design interior
- Asigură importante economii la factura de energie
- Interactivitate sporită
- Integrarea aplicației Active Energy Management pentru salvarea de pana la 20% la factura la electricitate și setarea parametrilor de functionare
- Fiabilitate
- Funcționalitate optimă o lungă perioadă de timp
- Ajustari automate în funcție de schimbările de temperatură
- Funcție de autoînvățare
- Interfață simplșă, predictivă, nefiind necesare instrucțiuni
- Prezentare grafică a consumului de energie

De ce sa alegeti un termostat programabil ?
Câteva dintre motivele pentru care merită să achiziționați un astfel de aparat, ați avut ocazia sa le descoperiți în rândurile anterioare și spunem noi, acestea nu sunt de neglijat. Daca intentionați să achizitionați un termostat programabil, experții nostri sunt bucuroși să vi-l ofere pe cel care corespunde cel mai bine cerințelor și necesităților dumneavoastră. Nu trebuie decât să luați legatura cu reprezentanții noștri, iar de restul se vor ocupa ei. Vă așteptăm!

Despre Jovis 98 Trading
Dezvoltarea sistemelor eficiente de încalzire electrică prin pardoseală reprezintă preocuparea de bază a companiei Jovis 98 Trading încă din anul 2008. Soluțiile concepute de aceasta se adresează atât consumatorilor casnici, cât și clădirilor de birouri, spatiilor comerciale, halelor industriale, aleilor și bazelor sportive. Cu ajutorul produselor noastre, veți reuși să mențineți un consum redus de energie electrică, având parte de un confort deplin.

Indiferent că este vorba de cladiri noi sau de patrimoniu, soluțiile pe care le propunem se pot instala cu succes la oricare dintre acestea. Contactați-ne și ne vom ocupal să beneficiați de soluții personalizate si eficiente, care să vă aducă satisfacție deplină fie că este vorba de un termostat programabil, de cabluri încălzitoare sau de orice alt produs prezent în oferta noastră.

Clienții care au apelat pană în acest moment la serviciile și produsele noastre au fost extrem de multumiți atât de calitatea acestora și de preturile avantajoase pe care le practicăm, cat si de modul în care a decurs colaborarea cu echipa Jovis 98 Trading. Daca doriți un parteneriat fructuos, nu ezitați să ne contactați. Vă asigurăm ca nu veți regreta alegerea facută, ba dimpotrivă!

Warmup oferă patru modele diferite de termostat: